Од канцелариски печатач до мултифункционален печатач

Сите системи за печатење TA Triumph-Adler можат да печатат, копираат и скенираат. Но, нашите мултифункционални печатачи, накратко наречени MFP, можат да направат многу повеќе. Функциите како што се сортирање, испраќање и зачувување документи стануваат сè поважни за нашите клиенти. Можете да дознаете повеќе за ова во нашата бела хартија „MFP – Facilitator“.

Можете да ги купите или изнајмите нашите мултифункционални печатачи.

Откријте овде за неколку секунди кои системи за печатење и кои мултифункционални печатачи се најпогодни за вас и вашите потреби.