ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЕВИ

Место каде технологијата на дигиталното печатење е во хармонија со долготрајното искуство за одржување и посветеност на секој модел.

НОВИТЕТИ

Иновативна Curve Flattening Technology™

Најновата генерација на паметни оптички скенери.

Дигитализирајте ги Вашите документи

со брзина < 2 сек/стр.

ПРОИЗВОДИ

Имате потреба од печатари, потрошен материјал,
софтвер за уреди за печатење од кои навистина ќе
имате бенефиции и ќе одговараат на вашиот буџет.

ИСКУСТВО

Долгогодишно искуство во областа
на дигиталното печатење со загарантирана
поддршка и внимание за секој наш клиент.

За НАС

ЕВИ Интернатионал е основана во 1990 година со примарен фокус на диверзитетни технологии за дигитално печатење како и останати решенија поврзани со печатењето. Широко портфолио на врвни бреднови во индустријата за дигитално печатење. Производи со висок квалитет, брзи перформанси, реални – живописни бои. Двигатели на иновативните решенија за печатење.

Се што ќе посакате – може да се дигитализира и отпечати!

bizhub C4050i location picture_EM2_2643

ВИЗИЈА

Нашите корени се во областа на дигиталното печатење и сè уште ја формираат основата за нашата визија „Низ призмата на очите на луѓето“. Тоа е затоа што користиме оригинални и иновативни технологии за печатење во комбинација со обработка на податоци и донесување одлуки базирани на податоци и идентификување на непосредните проблеми на нашите клиенти развивајќи брзи решенија. Притоа, ние имаме визија да ја реализираме нашата социјална цел: „Поддршка на луѓето да ја постигнат сопствената цел“ и „Остварување одржливо општество“.

 

„Обезбедување и пристап до иновации за да создадеме нова економска и социјална вредност за нашите клиенти и општеството.“

 

Нашите клиенти доаѓаат од сите сектори: мали и средни бизниси, големи компании или јавниот сектор.

ЗАКАЖЕТЕ СОСТАНОК