TA P-4020 MFP

Копирајте и печатете до 40 страници во минута
Скенира до 40 црно-бели страници во минута со двојниот внесувач на документи за скенирање Dual Scan

Резолуција до 1200 x 1200 dpi
Капацитет на хартија до 800 листови
Приватно печатење, автентикација преку лозинка или читач на картички (опционално) за дополнителна безбедност

Поддршка за апликацијата TA Mobile Print и протоколите Apple AirPrint и Google Cloud Print
WiFi интерфејс

Поедноставете ја вашата секојдневна канцелариска рутина, заштедете драгоцено време и бидете еколошки со интелигентни функции, вклучувајќи „Бришење празна страница“, „Континуирано скенирање“ и „Тивок режим“

Тип

Мултифункциски

Copy-Print-Scan-/Fax/

Технологија

Ласер

Формат

мах. А4

Отпечаток

B/W

Брзина

мах. 55 стр/мин

Тежина на хартија

60 до 220 g/m²

Брзина: Компактните мултифункционални системи P-4020 MFP, P-4025w MFP и P-4026iw MFP сигурно ќе поминат низ многу работа кога само печатат и копираат со брзина до 40 A4 страници во минута. Нивниот стандарден оригинален додавач на хартија со функција за двојно скенирање чита до 40 црно-бели и 23 страници во боја во минута. Документите со мала големина, како што се рецепти и шаблони во формат A6R, исто така се обработуваат целосно автоматски од двете страни. Едноставно брзо и нежно за оригиналот!

Квалитетот е реалност: новите системи не само што импресионираат со волшебниот квалитет на печатење до 1.200 x 1.200 dpi и голем капацитет на хартија од 800 листови (максимум), тие се карактеризираат и со разновиден опсег на безбедносни функции како што се „ Приватно печатење или автентикација преку лозинка или читач на картички и чип-картичка*.

Одлична мобилност: Дури и кога не сте на вашето работно место, сè уште можете да пристапите до функциите за печатење и скенирање со помош на мобилен краен уред и нашата бесплатна апликација Mobile Print. Алтернативно, можете исто така да ги контролирате системите и да ги извршувате вашите задачи преку протоколот Apple AirPrint или Google Cloud Print. Дополнително, P-4025w MFP и P-4026iw MFP вклучуваат и Wi-Fi интерфејс плус факс Super G3.

Опсежни функции: Сите три системи ја олеснуваат вашата секојдневна работа, помагаат да заштедите време и да ја заштитите околината:

Функцијата Прескокни празни страници автоматски ги филтрира празните страници, заштедувајќи и хартија и пари. Функцијата за континуирано скенирање овозможува снимање на повеќе од 50 оригинали во една операција. А, во случајот со P-4026iw MFP, дополнителни софтверски апликации може лесно да се интегрираат преку интерфејсот HyPAS. Конечно, Тивкиот режим обезбедува исклучително тивко работење и во исто време ги штеди вашите нерви. Ова се само неколку примери од многуте предности што ги нудат овие разновидни мултифункционални уреди.