Испратете ни порака

Контакт Инфо

За било каков проблем или забелешка можете да не најдете или исконтактирате на следната адреса/телефон.

 • Локација
  Еви Интернатионал Траде
  ул. Иван Козаров бр. 24 / 60-61,
  1000 Skopje
 • Телефон
  02 277 44 84
  02 277 44 85
 • Факс
  02 270 01 87
 • Емаил
  evi@t.mk