Еви Интернатионал Траде

Овластен продажен и сервис партнер на брендовите Konica Minolta и OKI.

Поседуваме стручен тим кој што има големо искуство во превенција и брзо решавање на проблемите.

Голем дел од нашите клиенти се компании чиј делокуг подразбира дека печатењето им е основна дејност. Затоа одговорно можеме да кажеме дека спремни сме за предизвикот кој што произлегува од нашето партнерство.

Konica Minolta
OKI