Еви Интернатионал Траде – Скопје

Konica Minolta апаратите поседуваат повеќе нивоа на пристап, Администраторски, Технички, Супер Администратор, следствено апратите нуда и повеќе типови на поврзување со истиот.

Основниот

Локален (преку Web серверот или панелот)

Квази локален

Технички пристап до дисплејот на далечина каде техничкото лице пристапува до уредот во локална мрежа преку Remote Desktop

Далечински

Техничкото лице пристапува до апаратот преку интернет по барање на клиентот

Еви Интернатионал Траде – Скопје, поседува стручни лица кои што знаат како да ги користат методите за пристап и во согласност со насоките за приватност на податоците. Целта секогаш е брза реакција и брзо одстранување на проблемот со кој се соочува клиентот.